Sofia Lysén


Möt Sofia Lysén – Affärsutvecklare och kommunikatör.

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara att blanda Leksands charm med en nypa extravagans? Tänk dig då inte längre!

Träffa Sofia Lysén, en kvinna som kan göra en konferens i en igloo verka lika naturligt som knäckebröd till frukost. Affärsutvecklaren från Leksands idylliska landskap med kraft att räkna med när det gäller att omvandla affärsidéer till spännande koncept och evenemang.

Tillsammans med sin man, Micael Lysén – ja, just den Micael, kungen av öl – driver hon Lyxperience AB. Tillsammans är de som Batman och Robin, om Batman och Robin drev en dynamisk eventbyrå med en förkärlek för öl och upplevelser.

Eventmagi - Sofia är inte bara kreativ; hon är en eventnörd. Hon kommer att planera ditt evenemang som om det vore hennes egna bröllop – varje gång! Helhetstänk - Hon ser skogen och träden, och kanske till och med en popup-bar mellan granarna.

Kommunikation: Sofia är inte bara en strateg. Hon är en kommunikatör. Hon vet att framgång inte bara handlar om rätt idéer, utan också om att föra dem vidare på rätt sätt. Med hennes skicklighet inom kommunikation och presentation kan hon skapa entusiasm och engagemang kring varje projekt hon tar sig an.

Ett nätverk som räknas: Uppvuxen i den natursköna miljön i Leksand, har Sofia en genuin förståelse för vikten av nätverkande och samverkan. Hon arbetar med en vision om att skapa affärsmöjligheter som gynnar både företaget och närområdet. Med år av erfarenhet inom branschen, har företaget byggt ett imponerande nätverk av kontakter och partners. Genom att samarbeta med Sofia får du inte bara tillgång till hennes expertis, men även till en värld av möjligheter som kommer med hennes breda kontaktnät.

Ta din verksamhet till nästa nivå med Sofia Lysén och Lyxperience.

Skapa något tillsammans?